Contractació

Discoteca mòbil

Discoteca mòbil – PACK 1

En aquest pack, t’oferim una discoteca mòbil senzilla, però eficaç per a diferents esdeveniments petits, ja sigui un aniversari, una festa privada, o celebracions així com bodes, comunions, etc.

Aquest equip està compost per 2 altaveus amb els seus trípodes i un Subwoofer. (400W rms). La il·luminació conta amb un pont de 2 metres amb un làser, un flash i un robot mòbil. També inclou, la taula (cabina).

Discoteca mòbil – PACK 2

En aquest pack t’oferim una discoteca mòbil més completa i amb unes quantes variants amb altaveus, segons la magnitud de la festa.

 

En aquest Pack contem amb un pont de llums de 4m amb 1 flash, 1 làser i dos robots multicolor. I pel que fa al so, contem des de 2 altaveus JBL (1400 W rms), que es pot ampliar amb 2 altaveus més i un Subwoofer o inclús 2 altaveus més Skytec (600W rms), depenent de la magnitud de la festa. Tot això a més de la cabina completa.

 

 

Ideal per a festes més grans, bodes, festes privades, i tot tipus d’esdeveniments amb més públic.

Discoteca mòbil – PACK 3

Aquest pack està pensat per a grans festes, ja siguin interiors o a l’aire lliure.

Contem amb un pont de llums de 6m amb flash de 1500 W, cegadora, 2 robots multicolor, làser, que es pot ampliar si així es requereix.Pel que fa el so, disposem de 4 caixes (2500W), Subwoofer i monitors (300W) ampliable amb 2 caixes més (600W). amb un total de 3400 W rms. Inclou la cabina al complet, amb lones verticals. 

 

Si vols quedar bé i tindre un equip amb el millor so i la millor discoteca mòbil per a la teua festa, aquest PACK és el teu!

 

 

Comentaris

Comentaris

La Sénia ràdio

La Sénia ràdio

La Sénia ràdio 107.4 FM. Emissora de ràdio del municipi de La Sénia, Tarragona. Amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Sénia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.