El Mati es teuEntrevistes

Entrevista – Sommeliers

Sommeliers, grup de música integrat per 5 noies que combinem una base instrumental clàssica amb una elegant veu de jazz.

El projecte de Sommeliers busca un objectiu molt concret: fer arribar la música clàssica d’una forma diferent a l’habitual a un públic més ampli. Per mitjà d»arranjaments de lieder de Toldrà i Mompou, de poemes amb música inèdita, de versions de grans standards i de temes de nova creació, aconseguim fusionar dintre un mateix estil totes aquestes influències, sempre amb una base instrumental clàssica.

Per fer-ho possible comptem amb la col·laboració dels compositors i arranjadors Josep Ollé, Gerard Pastor, Jordi Nus, Jan Fité, Mateu Peramiquel, Eduard Vila. A més a més comptem amb l’Ariadna Rodríguez Masià com a Dissenyadora i amb el Roger Corredera com a càmera.

Sommeliers va iniciar trajectòria amb el llançament del videoclip «Non-Non de Nadal» a favor de l’Associació Catalana de Fibrosi Quistica.

A data d’avui esta encetant un projecte de Cooperació amb Catalunya Down amb la versió del «My Way» del Frank Sinatra.

Paral·lelament, es van consolidant com a grup amb els seus temes propis participant en diverses entrevistes de ràdio i oferint nombrosos concerts a diferents municipis de Catalunya.

960_sommeliers - quinze d_abril

Vos esperem al Concert del dia 28 de Desembre a la Casa de Cultura de La Sénia (Tarragona).

Hora: 20:00 hores, des de les 19:00 hores es poden adquirir les entrades a taquilla.

Preu: 5 euros la entrada. / 13 euros la entrada + CD. / 3 euros la entrada dels menors de 12 anys.

El Mati es Teu

Comentaris

Comentaris

El Matí es teu

El Matí es teu

Magazine Musical de 11:00 a 13:00 presentat per Aritz Navarro y Andreu Cervera, on trobaràs la música més actual del panorama nacional e internacional i amb els èxits més clàssics. Un programa interactiu, on els oients poden participar amb La Sénia ràdio demanant les seves peticions musicals i realitzant comentaris a les xarxes socials: Facebook, Twitter i www.laseniaradio.cat, també es podrà participar trucant o enviant un WhatsApp al 666 07 77 42. 2 hores diàries on vosaltres els oients feu el Magazine! Recorda de Dilluns a Divendres, de 11:00 a 13:00 a La Sénia ràdio 107.4 Fm i www.laseniaradio.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.