Killme Show – Programa 56

El programa en directe més boig e informal de la FM a les ones de La Sénia ràdio, amb els presentadors Aritz Navarro, Andreu Cervera, i Jose Maria (el home del temps), on podràs interactuar amb nosaltres amb les vostres preguntes o comentaris per al convidat que ens acompanyarà cada nit a través del xat de la web www.laseniaradio.cat o el Whatssap 666077742. 

A cada programa tindrem l’entrevista amb el convidat, la nostra llista dels èxits, la broma telefònica a càrrec del Youtuber “Tortosícrack”, i molt més. Podeu col·laborar a través a les Xarxes Socials: Facebook, Twitter, Instagram o Youtube.

* La broma telefònica d’avui es especial des de Ràdio Matinera la mise de Vinarós. Els nens i nenes de la ràdio participaven en Miguel i gastaven una divertida broma telefònica. ¡Escolteu-la! 

Envia’ns àudios, peticions musicals, o lo que vulgos, amb un molt bon rotllo i la millor musica del moment, també tenim regals per als oients i moltes sorpreses més.

Killme Show - Programa 56

Entrevista cadira calenta: Ana Nieto i Pau Esteller (Penya La Sénia a Cavall).

Aquesta setmana ens visitaven Ana Nieto i Pau Esteller de la Penya La Sénia a Cavall. ¡Ens expliquen tot sobre els cavalls i la seua penya!

Tots els dijous a les 22:00 hores, crida amb nosaltres: Killme Show!

Comentaris

Comentaris

Killme Show

Killme Show

El programa en directe més boig e informal de la FM a les ones de La Sénia ràdio, amb els presentadors Aritz Navarro, Andreu Cervera, i Jose Maria (el home del temps), on podràs interactuar amb nosaltres amb les vostres preguntes o comentaris per al convidat que ens acompanyarà cada nit a través del xat de la web www.laseniaradio.cat o el Whatssap 666077742. Envia’ns àudios, peticions musicals, o lo que vulgos, amb un molt bon rotllo i la millor musica del moment, també tenim regals per als oients i moltes sorpreses més. Tots els dijous a les 22:00 hores, crida amb nosaltres: Killme Show!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.