Kill Me Show

Killme Show Verano Mix – Programa 1

¡Aquest estiu no podiem deixar-te sol els dijous!


Ja hem arribat a la fi de la segona temporada de killme Show, però ara et portem el killme Show Verano mix sessions, on cada dijous escoltarem una sessió de musica, dance, comercial, Remenber o altres estils de la mà dels col·laboradors del programa com Aritz Navarro, Dj Arturo o també djs amateurs i semi professionals, estigues ben atent a les xarxes socials per saber quin estil musical serà cada dijous, ja ho saps a la mateixa hora a les 22:00 a la teva emissora el teu killlme Show Verano Mix Sessions.

Killme Show - Verano Mix

Aquesta setmana la sessió és a Càrrec d’Aritz Navarro amb els èxits més sonats i comercials del moment amb molts tocs electrònics per a ballar tota la nit.

Tots els dijous a les 22:00 hores, crida amb nosaltres: Killme Show!

Comentaris

Comentaris

Killme Show

Killme Show

El programa en directe més boig e informal de la FM a les ones de La Sénia ràdio, amb els presentadors Aritz Navarro, Sara Forné, DJ Arturo i Jose Maria (el home del temps), on podràs interactuar amb nosaltres amb les vostres preguntes o comentaris per al convidat que ens acompanyarà cada tarde a través del xat de la web www.laseniaradio.cat o el Whatssap 666077742. Envia’ns àudios, peticions musicals, o lo que vulgos, amb un molt bon rotllo i la millor musica del moment, també tenim regals per als oients i moltes sorpreses més.