Killme Show – Programa 23

Un programa en directe amb els presentadors Aritz Navarro, Andreu Cervera, Lluis Silvestre (Tato)  i Jose Maria (el home del temps), on podreu interactuar amb nosaltres amb les vostres preguntes o comentaris per al representant polític que ens acompanyarà cada nit.

Entrevista cadira calenta: J.A. Añón. (PxC)

Si vols saber el que pensa cada cap de llista dels 7 partits polítics que es presenten a l’alcaldia de La Sénia, nosaltres t’oferim en exclusiva la possibilitat d’escoltar-los a partir del 24 de Març fins al 16 d’Abril, cada Dimarts i Dijous a les 22:00 hores.

Podeu col·laborar a través a les Xarxes Socials: Facebook i Twitter, a traves del xat de la web www.laseniaradio.cat o el Whatssap 666077742. Envia’ns àudios, peticions, o lo que vulgos, amb un molt bon rotllo i la millor musica del moment, també tenim regals per als oients i moltes sorpreses més.

Tots els dimarts i dijous a les 22:00 hores, crida amb nosaltres: Killme Show!

Comentaris

Comentaris

Killme Show

Killme Show

El programa en directe més boig e informal de la FM a les ones de La Sénia ràdio, amb els presentadors Aritz Navarro, Sara Forné, DJ Arturo i Jose Maria (el home del temps), on podràs interactuar amb nosaltres amb les vostres preguntes o comentaris per al convidat que ens acompanyarà cada tarde a través del xat de la web www.laseniaradio.cat o el Whatssap 666077742. Envia’ns àudios, peticions musicals, o lo que vulgos, amb un molt bon rotllo i la millor musica del moment, també tenim regals per als oients i moltes sorpreses més.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.