Publicitat

Publicitat

¿Vols promocionar la teva empresa amb nosaltres?

T’oferim la possibilitat d’anunciar el teu comerç, botiga, establiment, etc., tant si ets autònom com si ets una petita o mitjana empresa a la nostra emissora o pàgina web a un preu immillorable. Amb una nova cobertura al 107.4 FM que arriba des de La Sénia fins a Amposta, passant per totes les localitats del nostre voltant i també a tot el mon mitjançant la nostra pàgina web ww.laseniaradio.cat.

És pot col·laborar amb diverses opcions:

– Col·laboració amb la capçalera d’un programa o d’una secció promocionant el comerç i donant suport al programa escollit per el client. El preu serà una donació de 10 €.

– Altra manera de col·laborar mensualment és oferint o donant un regal per al programa en directe: Killme Show, on es sortejaran en directe entre els nostres radiooients que podran participar mitjançant la nostra web, les xarxes socials i el telèfon. Es promocionarà el comerç 4 cops durant el programa, amb el nom del comerç i la seva ubicació. Aquesta opció és gratuïta.

– L’última opció de col·laborar amb la Sénia ràdio es l’opció més comú. Promocionar el comerç amb un espai de 30 segons de durada amb talls publicitaris diaris, durant el matí, tarda i nit, sempre relacionat amb l’horari comercial i amb més difusió.

 

TALLS DE PUBLICITAT DIARIS FM

1

2

3

4

5

6

10 €

20 €

27 €

34 €

36 €

40 €

Preu mensual amb I.V.A. no inclòs.

PUBLICITAT BANNER WEB

BANNER SUPERIOR

BANNER LATERAL

80 €

40 €

Preu de promoció amb I.V.A. no inclòs.

Truca’ns al 628079191 per denamar més informació.

Comentaris

Comentaris

La Sénia ràdio

La Sénia ràdio

La Sénia ràdio 107.4 FM. Emissora de ràdio del municipi de La Sénia, Tarragona. Amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Sénia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.