Kill Me Show

Killme Show – Programa 16

Els presentadors Andreu Cervera, Aritz Navarro, Lluis Silvestre (Tato)  i Jose Maria (el home del temps), et fan passar una bona nit de Dijous.

Entrevista cadira calenta: Associació Cicloturista de La Sénia.

En les nostres seccions de bromes telefòniques, llista dels èxits, repàs radiofònic, el temps. El programa en directe on podreu interactuar amb nosaltres amb els vostres comentaris a les Xarxes Socials: Facebook i Twitter, a traves del xat de la web www.laseniaradio.cat o el Whatssap 666-077-742. Envia’ns àudios, peticions, o lo que vulgos, amb un molt bon rotllo i la millor musica del moment, també tenim regals per als oients i moltes sorpreses més.

Tots els dijous de 22:00 a 23:30 de la nit, crida amb nosaltres: Killme Show!

Comentaris

Comentaris

Killme Show

Killme Show

El programa en directe més boig e informal de la FM a les ones de La Sénia ràdio, amb els presentadors Aritz Navarro, Sara Forné, DJ Arturo i Jose Maria (el home del temps), on podràs interactuar amb nosaltres amb les vostres preguntes o comentaris per al convidat que ens acompanyarà cada tarde a través del xat de la web www.laseniaradio.cat o el Whatssap 666077742. Envia’ns àudios, peticions musicals, o lo que vulgos, amb un molt bon rotllo i la millor musica del moment, també tenim regals per als oients i moltes sorpreses més.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.