Kill Me Show

Killme Show – Programa 35 (Debat Electoral 2015 La Sénia)

Aquí teniu el programa 35 del Killme Show – Especial Debat Electoral La Sénia 2015. Un debat que vam organitzar La Sénia ràdio a la Casa de Cultura amb els 6 partits polítics que es presenten a l’alcaldia de la Sénia.

El debat va tenir una durada de 2h 30min, on es va parlar de legislatura, principals propostes, preguntes específiques de la població i un discurs final. Moltes gràcies a tota la gent que va estar present al debat i a tots els que ho van escoltar per la 107.4 FM i per la ràdio Online a la nostra web, ja que el programa estava retransmès en directe.

¡Moltes gràcies a tots i el 24 de maig tots a votar!

La Sénia ràdio 107.4 FM. Fem Poble, Fem ràdio!

Comentaris

Comentaris

Killme Show

Killme Show

El programa en directe més boig e informal de la FM a les ones de La Sénia ràdio, amb els presentadors Aritz Navarro, Sara Forné, DJ Arturo i Jose Maria (el home del temps), on podràs interactuar amb nosaltres amb les vostres preguntes o comentaris per al convidat que ens acompanyarà cada tarde a través del xat de la web www.laseniaradio.cat o el Whatssap 666077742. Envia’ns àudios, peticions musicals, o lo que vulgos, amb un molt bon rotllo i la millor musica del moment, també tenim regals per als oients i moltes sorpreses més.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.