Kill Me ShowLa Sénia ràdioProgrames

Killme Show – Programa 43

Un programa boig i entretingut en directe amb els presentadors Aritz Navarro, Andreu Cervera, i Jose Maria (el home del temps), on podreu interactuar amb nosaltres amb les vostres preguntes o comentaris per al convidat que ens acompanyarà cada nit i escoltareu la broma telefònica a càrrec del Youtuber «Tortosícrack», la nostra llista dels èxits i molt més. Podeu col·laborar a través a les Xarxes Socials: Facebook i Twitter, a traves del xat de la web www.laseniaradio.cat o el Whatssap 666077742. 

Envia’ns àudios, peticions, o lo que vulgos, amb un molt bon rotllo i la millor musica del moment, també tenim regals per als oients i moltes sorpreses més.

Entrevista cadira calenta: Marcos Nieto.

Killme Show - Programa 43

Aquesta setmana ens visitava l’escriptor de La Sénia, Marcos Nieto. Presentant el seu últim llibre, «Renacer», el segon volum de «El destino del incorpóreo». Una entrevista amb molts detalls del llibre i la lectura de fragments, també ens deixa caure si hi haurà tercera part o no. ¡No t’ho perdis!

Tots els dijous a les 22:00 hores, crida amb nosaltres: Killme Show!

Comentaris

Comentaris

Killme Show

Killme Show

El programa en directe més boig e informal de la FM a les ones de La Sénia ràdio, amb els presentadors Aritz Navarro, Sara Forné, DJ Arturo i Jose Maria (el home del temps), on podràs interactuar amb nosaltres amb les vostres preguntes o comentaris per al convidat que ens acompanyarà cada tarde a través del xat de la web www.laseniaradio.cat o el Whatssap 666077742. Envia’ns àudios, peticions musicals, o lo que vulgos, amb un molt bon rotllo i la millor musica del moment, també tenim regals per als oients i moltes sorpreses més.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.