Kill Me Show

Killme Show – Estels del sud 2015

El passat dissabte, 2 de maig, La Sénia ràdio va fer parada a Beseit (Matarranya) en motiu de la «ULTRA TRAIL ESTELS DEL SUD». Una cursa molt dura on hi havien 2 modalitats: 

          Half: sortida de Caro i arribada a Beseit (67km)

          Ultra: sortida de Caro i arribada a Caro (107km)

Els speakers, Aritz Navarro i Andreu Cervera van estar retransmetent la cursa, donant les arribades als corredors de la Half i donant ànims als de la Ultra que passaven per Beseit. A més a més, estava el Canal plus, on vam fer un reportatge al corredor invident per al programa «Informe Robinson». Corredor que La Sénia ràdio va entrevistar, així com als guanyadors, gent de l’organització, veïns de Beseit, etc…

Des de La Sénia ràdio, volem felicitar als corredors seniencs que van participar. Ivan Tíscar es va consolidar en 4ª posició a la Ultra, així com Àngels Centelles 4ª posició a la Half i 1ª posició en la categoria de dones. També felicitem a Joan Abella, Heriberto Royo, Pau Gimeno i Eugenio Bel. Esperem tornar a la pròxima edició.

LA SENIA RADIO, FEM POBLE, FEM RADIO.

Comentaris

Comentaris

Killme Show

Killme Show

El programa en directe més boig e informal de la FM a les ones de La Sénia ràdio, amb els presentadors Aritz Navarro, Sara Forné, DJ Arturo i Jose Maria (el home del temps), on podràs interactuar amb nosaltres amb les vostres preguntes o comentaris per al convidat que ens acompanyarà cada tarde a través del xat de la web www.laseniaradio.cat o el Whatssap 666077742. Envia’ns àudios, peticions musicals, o lo que vulgos, amb un molt bon rotllo i la millor musica del moment, també tenim regals per als oients i moltes sorpreses més.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.