ConcursosEl Mati es teu

Sorteig Bombolles de paper – Teatre Orfeó Montsià

Al Magazine musical ‘El Matí és teu’ sortegem una entrada per a l’obra de teatre, Bombolles de paper al Teatre Orfeó Montsià (Ulldecona).

Bombolles de paper

Un recorregut per un món fantàstic ple de bombolles de sabó, de paper, digitals, de globus, amb ombres, amb llum negra… Un espectacle màgic i dinàmic on no podreu desenganxar la mirada de l’escenari i en el que acabareu participant activament.

Premi al Millor Espectacle Familiar de la Fira de Teatre de Castella-Lleó 2014.

Teatre Orfeo Montsia, Ulldecona

07/11/15 a les 18:00 h · Teatre Orfeó Montsià, Ulldecona.

A partir de 3 anys. 6 € / Dtes. adults i xiquets/tes.

 

Per entrar al sorteig, envia’ns un Whatsapp al telèfon 660 077 742 o demana la teva cançó al xat de la web. El proper divendres dia 6 de Novembre direm el guanyador/a.

¡Molta sort a tothom i moltes gràcies per participar!

El Mati es Teu

Comentaris

Comentaris

El Matí es teu

El Matí es teu

Magazine Musical de 11:00 a 13:00 presentat per Aritz Navarro y Andreu Cervera, on trobaràs la música més actual del panorama nacional e internacional i amb els èxits més clàssics. Un programa interactiu, on els oients poden participar amb La Sénia ràdio demanant les seves peticions musicals i realitzant comentaris a les xarxes socials: Facebook, Twitter i www.laseniaradio.cat, també es podrà participar trucant o enviant un WhatsApp al 666 07 77 42. 2 hores diàries on vosaltres els oients feu el Magazine! Recorda de Dilluns a Divendres, de 11:00 a 13:00 a La Sénia ràdio 107.4 Fm i www.laseniaradio.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.