Killme Show – Programa 48

Un programa boig i entretingut en directe amb els presentadors Aritz Navarro, Andreu Cervera, i Jose Maria (el home del temps), on podreu interactuar amb nosaltres amb les vostres preguntes o comentaris per al convidat que ens acompanyarà cada nit i escoltareu la broma telefònica a càrrec del Youtuber «Tortosícrack», la nostra llista dels èxits i molt més. Podeu col·laborar a través a les Xarxes Socials: Facebook i Twitter, a traves del xat de la web www.laseniaradio.cat o el Whatssap 666077742. 

Envia’ns àudios, peticions, o lo que vulgos, amb un molt bon rotllo i la millor musica del moment, també tenim regals per als oients i moltes sorpreses més.

Killme Show - Programa 48

Entrevista cadira calenta: Fernando i Elena per parlar de la IIV Fira d’Artesania.

¡No t’ho perdis!

Tots els dijous a les 22:00 hores, crida amb nosaltres: Killme Show!

Comentaris

Comentaris

Killme Show

Killme Show

El programa en directe més boig e informal de la FM a les ones de La Sénia ràdio, amb els presentadors Aritz Navarro, Sara Forné, DJ Arturo i Jose Maria (el home del temps), on podràs interactuar amb nosaltres amb les vostres preguntes o comentaris per al convidat que ens acompanyarà cada tarde a través del xat de la web www.laseniaradio.cat o el Whatssap 666077742. Envia’ns àudios, peticions musicals, o lo que vulgos, amb un molt bon rotllo i la millor musica del moment, també tenim regals per als oients i moltes sorpreses més.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.